Echipa Noastră

Echipa CV Transilvania

Cunoaște oamenii din spatele Centrului Veterinar Transilvania.

Doctori

Centrul Veterinar Transilvania
Dr. Catalina Ciuban
Doctor

Catălina a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca, pe perioada facultății urmând diferite stagii de pregătire la facultatea din Viena, Austria, și facultatea din Ghent, Belgia.
Tema lucrării de licență a fost “Evaluarea artroscopică în boala procesului coronoid medial la câine”, lucrare scrisă în colaborare cu Prof. Dr. Bernadette van Ryssen de la Facultatea din Ghent. Pe perioada facultății, aceasta a realizat multiple stagii de practică la Tierklinik Ismaning, Germania, unde și-a și început cariera după încheierea facultății. La această clinica a absolvit un internship rotațional ca mai apoi să își înceapă specializarea pe chirurgie sub îndrumarea lui Dr. Klaus Zahn, binecunoscut și apreciat chirurg ortoped german, diplomat al Colegiului European de Chirurgie Veterinară (ECVS).
În această perioadă a efectuat un externship la Departamentul de Chirurgie al Facultății din Zurich, Elvetia. În anul 2020 aceasta s-a întors în România și, împreună cu Alexandru, au fondat Centrul Veterinar Transilvania.

Centrul Veterinar Transilvania
Dr. Carina Ziegler
Doctor

Încă de mică, fascinată de necuvântătoare, Carina a ales să urmeze Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara. Având o afinitate deosebită pentru animale mai neobișnuite, exotice și sălbatice, aceasta a urmat cursuri de specializare pe aceste ramuri.
Ulterior a realizat externship-uri pe animale exotice la clinica „Odd Pet Vet” și pe animale sălbatice la „New England Wildlife Center” și „Cape Cod Wildlife Center” în Massachusetts, SUA.
Carina își va urma pasiunea ca Medic Veterinar pentru animale mici, exotice și sălbatice în cadrul Centrul Veterinar Transilvania, continuând totodată activitatea de salvare, reabilitare și conservare a animalelor sălbatice în cadrul Fundației „Educația Maine” și Asociației „Wilderness Research and Conservation”.

Centrul Veterinar Transilvania
Dr. Lorena Tomoioaga
Doctor

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Pe parcursul anilor de facultate a efectuat diverse stagii de practică axate pe animale de companie și microbiologie, iar după finalizarea studiilor, a beneficiat de un traineeship la clinica veterinară ”Vets4Pets Burton-upon-Trent” din Anglia. La scurt timp după, și-a început activitatea ca medic veterinar, în cadrul unui cabinet pentru animale de companie din orașul natal. Lorena va completa echipa CVT, continuându-și pregătirea sub îndrumarea specialiștilor noștri.

Asistenti/tehnicieni veterinari

Centrul Veterinar Transilvania
Oana Aspra
Asistent Veterinar

Dragostea pentru animale a transformat-o într-o profesie, urmând pentru trei ani Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca și apoi un curs de tehnicieni veterinari. Oana a dobândit experiență practică în multiple cabinete din Cluj-Napoca, oferind apoi consultanță clienților într-un magazin petshop.
Oana va întregi echipa CVT, oferind blănoșilor pe perioada vizitei la noi toata grija și atenția necesară.

Management

Centrul Veterinar Transilvania
Alexandru Ciuban
Manager

Alexandru a absolvit ”Glion Institute of Higher Education” , Montreux, Elveția, în anul 2012, cu specializarea Management în marketing și vânzări, dobândind apoi experiență în domeniu. Timp de 6 ani a oferit servicii de consultanță în Munchen, Germania, în 2020 urmând mutarea în România și fondarea Centrului Veterinar Transilvania. Acesta completează echipa noastră pe parte administrativă și conferă viziune și strategie clară centrului, elemente necesare unei dezvoltări de succes.

Colaboratori externi

Centrul Veterinar Transilvania
Dr. Roxana Merca
Doctor-Colaborator

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara în anul 2010, lucrând apoi la o clinică veterinară din Germania. În anul 2012 a absolvit un internship rotațional la Facultatea de Medicină Veterinară din Viena, urmând apoi studiile doctorale la aceeasi facultate. În anul 2017 a devenit rezident al Colegiului European de Chirurgie Veterinară (ECVS) la Facultatea din Munchen și la Facultatea din Viena. În această perioadă a efectuat multiple cursuri de pregătire organizate de ESAVS, AOVET, Arthrex, IMEX sau Eickemeyer, a publicat diverse articole științifice și a realizat prezentări la cursurile de pregătire continuă. Roxana se va alatura echipei CVT pentru consultanță în tratarea pacienților, fizic pentru intervenții chirurgicale și va contribui la pregătirea continuă și specializată a medicilor CVT.

Centrul Veterinar Transilvania
MAG. Doris Campner
Doctor - Colaborator

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Viena în anul 2010, urmând apoi un internship rotațional la aceeași facultate. În anul 2012 a devenit rezident al Colegiului European de Medicină Internă Veterinară (ECVIM-Ca), publicând multiple articole de cercetare. După încheierea rezidențiatului, aceasta și-a continuat pregătirea la Spitalul Facultații de Medicină Veterinară din Zurich, unde, pe o perioadă de 2 ani a aprofundat domenii precum Endoscopia și bolile tractului respirator la animalele de companie. Începând cu anul 2018, aceasta conduce departamentul de Medicină Internă de la Tierklinik Hollabrunn, Austria.
Doris va consilia echipa CVT în tratarea cazurilor complicate și va asigura pregătirea echipei noastre pe această ramură.