Despre Noi

Centrul Veterinar Transilvania

Misiunea noastră este de a practica medicina veterinară la cele mai inalte standarde astfel incât animalele de companie și propietarii să se simtă in siguranța la Centrul Veterinar Transilvania. Consilierea propietarilor și tratarea pacienților este prioritatea numarul unu pentru noi.

Colaborare
Responsabilitate
Învățare
Corectitudine
Comunicare
Siguranța

Viziune

Viziunea noastră este de a fi centrul de referinta zonal astfel incât sa venim in întampinarea pactienților si propietarilor cu servicii de calitate educare contiunuă si invatare reciproca pentru a crea valoare pentru toți.

Valori

Colaborare

Colaborând putem progresa împreună. Vom crea un mediu de bună înțelegere respect și încredere. Încurajăm colaborarea cu partenerii și clienții noștri prin comunicare continuă și încredere reciprocă

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea de a trata pacienții si de a educa in mod constat propietarii astfel încat prietenii noștri necuvântători sa trăiasca armonios in familie. In echipă sau individual ne asumăm deciziile pe care le luăm.

Învățare

Suntem dornici de invațare si dezvoltare prin urmare echipa noastră beneficiază de pregatire constantă in domeniul medical veterinar astfel încat sa fim la curent cu noutațile din domeniu. Invățam din experiențe si suntem dornici sa progresăm impreună în acest domeniu. Experiența și munca de zi cu zi poate să ducă la greșeli însă asta ne face mai puternici și vom reuși să devenim mai buni.

Corectitudine

Prioritatea principală pentru noi, sunt pacienții si membrii familiei lor. Mereu vom trata responsabil și vom fi transparenți, în privința pacientului.

Comunicare

Pentru noi este esential, ca propietarul să fie lamurit cu privire la tratarea și starea pacientului. Comunicarea ne ajută intern în echipa, dar și extern când ne adresăm clienților.

Siguranța

Siguranța pacientului și a cadrelor medicale sunt absolt esențiale pentru noi.

Echipa

Cunoaște oamenii din spatele Centrului Veterinar Transilvania.